Foto van een beeld met 3 vrouwen als symbool voor de 3 daagse retraite Femmes Vitales op Texel.

Femmes vitales

Wat wil jij manifesteren voor jezelf en wat wil je ondernemen?

Wat heb jij nodig om te bruisen van energie? Nodig om te creëren, om te manifesteren waardoor alles weer in een flow lijkt te gaan? We zijn geneigd om maar door te rennen. Heb je weleens gedacht even stil te staan?

Stilstaan bij je onderneming. Want van waaruit ben je dit ook alweer begonnen? Vrijheid en passie natuurlijk, maar voel je die vonk nog? En stilstaan bij jezelf. Is er balans in hoeveel energie je werk kost en wat het oplevert? Of word je geleefd door je agenda en lijkt het soms of je maar net het hoofd boven water kunt houden?

Want hoe vitaal ben jij eigenlijk? Hoe vitaal is jouw onderneming? Wat wil jij manifesteren? Hoe maak jij jouzelf vitaal? Hoe maak jij jouw onderneming vitaal?

Daarom en om al deze vragen te beantwoorden, zul je toch echt een moment moeten stilstaan.

Drie dagen stilstaan

Stilstaan bij jezelf. Even stilstaan bij je essentie. Je onderneming.

Wil je meer gemak, FLOW en geluk ervaren? Ervaren van flow in je leven. Flow in je onderneming. Maar vooral flow op alle gebieden in je leven? Op een positieve manier weer eens aan jezelf denken, zodat jij er weer echt kunt zijn voor anderen. Wil je je diepste zelf en vrouwelijke essentie weer voelen? De vitaliteit voelen in je lijf, je werk, je leven en als vrouw?

Met technieken uit Mind Eye Power, kom jij in 3 dagen tot de kern van jezelf. Je leest het goed; in slechts 3 dagen! Tot de kern van je onderneming. De kern van je vrouw zijn.  Van jouw energie!

Mind Eye Power

Mind Eye Power, wat is dat? In het kort; met Mind Eye Power kom je jezelf onder ogen. Je kijkt vanuit je hart en maakt een beweging van overleven naar groei! Het ervaren van je lijf, dans, verbinding met elkaar en manifestatie van jouw nieuwe perspectief staan centraal.

 

Noem het een reset, een nieuw begin. Jouw goede voornemens met een actieplan. 

De flow van de retraite

 • Thema van dag 1Verbinding met jezelf, je lijf en je vrouw zijn
 • Thema van dag 2: Verbinding van hart tot hart; vrouw zijn tussen de vrouwen
 • Thema van dag 3: Verbinding met je (toekomstige) onderneming en het manifesteren van je missie

 

Trainers

Désirée vergers  Psychodynamisch therapeute en MEP advanced practitioner

Jacqueline Venbrux psychologe ,grondlegger en hoofdtrainer MEP

De Femmes Vitales retraite organiseer ik samen met Désirée van Deep in Motion.

Kijk voor de actuele data in de agenda.

Wat levert het mij op?

Wanneer de energie weer stroomt, stroomt het op alle gebieden in je leven. Moeiteloos gaan deuren weer open en creëer jij het leven en werk wat jij voor ogen hebt. Je manifesteert jouw missie. Samen kijken we naar wat jou blokkeert en waar de stroom stilhoudt. In een veilige bedding van Sisters/ Vrouwen, ervaar jij ten diepste jouw vrouwelijke essentie. Hierdoor zal jij jouw grootste kracht en energie als vrouw aanzetten. Je kan jouw ideale leven baren, zoals alleen wij vrouwen dat kunnen.

 

Is dat alles?! Zeker niet! Want ook voeding speelt een belangrijke rol om ons vitaal te voelen. Vanzelfsprekend eten we tijdens deze retraite enkel en alleen wat ons lijf, hart en geest echt voedt. Voedingstips en het zelf creëren van een vitale maaltijd, zijn onderdeel van deze retraite.

Jouw investering

De kosten voor deze retraite bedragen € 1095.

Daarvoor krijg jij:

 • Toegang tot een super-de-luxe retraite centrum
  • Toegang tot een royale woonkamer en diepe tuin
  • Een vitaal en bewust ontbijt, lunch en diner
  • Overnachtingen in een hoogstaande slaapkamer met vitaliserende voorzieningen
  • Een intensieve begeleiding (groep en individueel) van Jacqueline en Désirée
  • Een life-changing experience met blijvende resultaten

 

Dus wacht niet langer en claim nu jouw plekje in de unieke retraite voor succesvolle vrouwen in Nederland. Of stuur mij even een e-mailtje voor meer info. Tot snel!