Op zoek naar Accreditatie en studiepunten kijk dan eens naar een MEP opleiding met een body mind benadering. MEP is aangesloten bij SKB stichting keurmerk beroepsscholing en Register vaktherapie: SRVB (stichting register vaktherapeutische beroepen en NBVH

Opleidingen

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van trauma van je cliënten. Bij Mind Eye Power werken we met 5 toegangspoorten tot het zelfregulerend en zelfhelend vermogen van het lichaam, namelijk de ogen, mindset, adem, hoofd-hart-buik alignment en punt van inzicht.

 

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de emotionele lading van cliënten letterlijk en figuurlijk ontzenuwen De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (gerichte aandacht en intentie) geeft Mind Eye zijn Power. Op deze manier kan de cliënt oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat hij/zij werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

 

Je maakt kennis met de informatie die zichtbaar kan worden via de ogen middels onder andere oogontspanning, verschillende oogbewegingen, observaties, oogopstellingen, oogdialoog en de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

 

De integratieve benadering maakt Mind Eye Power zeer krachtig en compleet. We betrekken de gehele mind en body en werken vanuit een neurofysiologische, psychologische en energetische invalshoek. Daarmee is Mind Eye Power niet enkel een behandelmethode te noemen, maar kan het gezien worden als integratief systeem.

 

Mind Eye Power is niet persé gericht op traumaverwerking, maar wordt vooral ook ingezet om ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven. Het is dus zeker niet mogelijk en ook niet toegestaan om na de MEP basics over te gaan tot het behandelen van complex trauma en zeer complexe problematiek wanneer daar niet voldoende expertise of achtergrond in is.

Foto van Jacqueline Venbrux, eigenaar van Mind Eye Power opleidingen in Nijmegen.  Hier staat zij voor een powerpoint presentatie tijdens een van haar trainingen.

3-daagse Basics

Voor professionals die nieuwsgierig zijn naar de MEP methodiek en deze direct willen toepassen in de praktijk

12-daagse Advanced

Voor professionals die zich na de 3-daagse Basics willen certificeren tot Practitioner en verder willen verdiepen in de MEP methodiek

Naast bovengenoemde MEP-opleidingen worden er gedurende het jaar diverese workshops, korte cursussen en terugkomdagen georganiseerd. Kijk voor het actuele aanbod in de agenda.