Mind Eye Power Incompany training

Wil jij met een groep collega`s (6 – 12 personen) een Mind Eye Power opleiding op maat volgen?

 

Dat kan! De samenstelling van de lesdagen, locatie en kostenverdeling bepaal jij. Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik stel een Mind Eye Power Incompany lesprogramma samen. Stuur me gerust een bericht naar info@mindeyepower.nl

 

Zakelijke workshop:  Werk! Vrij van stress in een ogenblik

Dagelijkse Stress & Burn-out op de werkvloer

Stress is eigenlijk gewoon spanning. Je hebt altijd een beetje spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Deze spanning zorgt er namelijk voor dat je lichaam klaar is voor actie en dat je kunt reageren als het nodig is. Pas wanneer er te veel spanning aanwezig is, leidt dit tot klachten. Dan bouw je stress op die niet meer effectief is. Deze langdurende opbouw van stress kan ongezonde vormen aan gaan nemen en veroorzaakt dan overbelasting en uitputting.

 

Steeds vaker vallen medewerkers (langdurig) uit met stress en burn-outklachten. Medewerkers ervaren druk van buitenaf en leggen zichzelf deze (prestatie) druk op. Vaak liggen hier diepere overtuigingen aan ten grondslag die zich niet uitsluitend op de werkvloer uitten bij een medewerker. Het is wel denkbaar dat deze overtuigingen vaker op de werkvloer getriggerd raken waardoor een medewerker eerder in een overspannen toestand raakt en dit associeert aan de werkzaamheden of aan de bedrijfscultuur.

 

Deze workshop is erop gericht om deelnemers zich meer bewust te laten raken van de eigen rol in stresssituaties, om de focus meer te verleggen van ‘slachtoffer zijn van de situatie’ (het overkomt me, mijn baas of klant vraagt extreem veel van me) naar eigenaarschap (wat kan ik zelf doen, hoe stel ik grenzen, wat vraag ik zelf van mij?)

 

Doelstellingen:

  • Deelnemers raken meer bewust van stress signalen bij zichzelf en gaan dit beter herkennen
  • Deelnemers weten welke invloed stress en spanning heeft op de eigen gezondheid
  • Deelnemers ervaren direct wat het effect is van praktische oefeningen op stressreductie
  • Deelnemers krijgen handvatten aangereikt (oefeningen) die zij direct de volgende dag kunnen inzetten op de werkvloer om zich te ontspannen

Organisaties met MEP incompany opleiding

Praktijk GIB Gezin in Beweging

Locatie Cadier en Keer 

Locatie Echt

GiB Online

Kindertherapie Brabant

kindertherapiebrabant.nl

Inge van Liempt Kliniek

ingevanliemptkliniek.nl


Passpect

Eerstelijns psychologiepraktijk Groenlo

passpect.nl

Emergenz

 

Begeleiding en geestelijke gezondheid

Home - Emergenz