Mind Eye Power is effectief bij hechtingsstoornis, angst, fobie, trauma, overtuigingen, emotie, blokkades, psychosomatische klachten

De methode

Mind Eye Power bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 

Lichaam, geest en brein in balans brengen. Balance is op zichzelf staand een waardevol aanbod met een reeks van oefeningen voor je cliënt om lichaam en geest meer in evenwicht te brengen.

 

Doorbreken van herhalende patronen van actie-reactie die je regelmatig ziek, geblokkeerd, afgescheiden en ongelukkig maken Het resetten van hardnekkige patronen die je gevangen houden.

 

Integratie en verankering van nieuwe gewenste staat van zijn. Verbinding van hoofd-hart en buik en integratie in gehele lichaam en geest.

Effecten: •Present zijn •Meer harmonie tussen denken en voelen •Diepe ontspanning en vermindering van stress (hersenen wekken theta-golven op) •Verbeteren van concentratie Enkele balansoefeningen doen we ook voorafgaande aan de Mind Eye Power Reset. Dit doen we om beide hersenhelften, hersenfuncties, body en mind te harmoniseren. Hierdoor is je cliënt meer aanwezig in het hier en nu. En met de juiste Mindset (gerichte milde aandacht en focus) heeft het resetten, ofwel het ontkoppelen en desintegreren van oude programma’s, een diepgaander effect.

Effecten: De lading van oude pijn, angsten worden letterlijk en figuurlijk ontzenuwd. Conflicten worden beter verteerd door activering van het enterische zenuwstelsel (buikbrein) Het lichaam gaat op andere, meer gezondere programma’s reageren.

Effect: Stelt je in verbinding met een nieuw perspectief. Geeft inzichten en ruimte om te creëren wat jij werkelijk wilt. Stelt je in staat vrijer, gezonder en meer opgeruimd jezelf te zijn Stelt je in staat om in verbinding te zijn met de ander en het grotere geheel.

 

Mindful resetten. Dat is de Eye opener en geeft de Power aan het geheel. Dan komt er ruimte voor nieuw inzicht, een nieuw perspectief.

tekening van het hoofd met het brein

Mind

Met gerichte milde aandacht  en met een ongebonden intentie hebben de oogbewegingen een diepgaander effect.  Ook de oogbewegingen zelf zijn niet enkel mechanisch. Het gaat hier niet om ooggymnastiek. We doen de oogbewegingen met geestkracht waardoor de werking sterker is.


tekening van een oog

Eye

De ogen doen veel meer dan zien, ze zijn informatie-verwerkers. Via de oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen. Middels specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen op  de opgeslagen informatie in verschillende gebieden van je hersenen. Je kunt dus ingrijpen op diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkige gedragspatronen. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken te creëren.


tekening van een brandende gloeilamp om power uit te drukken

Power

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (attentie en intentie) geeft de methode zijn kracht. Je bent niet het slachtoffer van hardnekkige en terugkerende patronen en je hoeft je er niet mee te identificeren. Je kunt de pijn en angst letterlijk en figuurlijk onder ogen komen en laten zijn wat er al is.